Shop

PREDBILJEŽBE ZA NARUDŽBE SU SADA MOGUĆE

HIGH END PERSONALISED STATIONERY

Kada kažemo personalizirano, oh kako li mi to mislimo! Ovdje nećete moći naći klasične „personalizirane“ tekstove i imati mogućnost promjene samo naslovne strane. Ne, ne. Sva naša ponuda je prilagođena upravo vama, do zadnje stranice. Možete poželjeti što god želite i upravo to ćete i dobiti – stoga zašto ne imati svoj vlastiti, jedinstveni, proizvod? Planer koji vam štedi vrijeme, kalendar koji je ujedno efektan i ugodan oku, dnevnik u kojem vaše misli slobodno plutaju? Tipografija napravljena upravo za vas? Zamislite vaš rukopis na stotinama stranica. Ručno rađene ilustracije? Mi snažno vjerujemo u osobni branding, ne samo u poslu, nego i individualno. Poseban je osjećaj imati nešto izrađeno samo za vas i znati da nitko drugi na svijetu to nema. Dopustite si živjeti jedinstven život, sada to možete, u svim mogućim aspektima.


Za nas, personalizirano ne znači samo mijenjanje imena na već postojećem dizajnu. To znači kreiranje nečeg jedinstvenog, samo za vas i nikog drugog; to je ono što nas razlikuje od ostalih.

 

NOVO

JEDINSTVENI POSTERI

Biti odvažan s posterima nikada nije bilo lakše. U potpunosti personalizirani – izaberite svoj vlastiti dizajn, tekst, boje, format okvira i materijal; ili podijelite svoje ideje i karakterni duh pojedinca čije će ruke držati Paperlove poster kao poklon za rođendan, godišnjicu veze, braka i za bilo koju drugu prigodu. Mi ćemo za Vas napraviti poseban dizajn, jedinstven poput vas ili vašeg prijatelja, člana obitelji, dečka ili cure. Naš mladi i ambiciozni duh će vam donijeti mnogo ideja za odabir konačne verzije, s neograničenim brojem revidiranja; sve dok poster nije onakav baš kakvim ga Vi želite – savršen!

USKORO U PONUDI

LUXE DESIGN WEDDING STATIONERY

Ne trebate nam reći koliko posebno svako vjenčanje mora biti, mi to znamo ☺ Sa nama ste opremljeni sa svim svadbenim potrepštinama koji savršeno odgovaraju Vama i Vašem partneru. Možete mirno spavati bivajući sigurni da ćemo mi staviti svoje srce i dušu u izradu prikladnih svadbenih pozivnica i vaše zamisli pretvoriti u stvarnost. S obzirom na jedinstvenost pristupa kojeg imamo prema svakom svojem klijentu, može Vam laknuti, jer nitko neće imati isti dizajn kao vi.  Dopustite nam da kreiramo predivne svadbene pozivnice, sa tipografijom napravljenom samo za Vas kao i popratne ilustracije. Zamislite.. Vaš rukopis na stotinama pozivnica, a da niste trebali napisati niti jednu! Rezultat? Bajkovite i bezbrižne svadbene pozivnice, koje će svih baciti na koljena! ☺