Kada smo bile djeca, svake godine prije početka školske godine smo imale isti problem – koje bilježnice kupiti? Za nas je to bio najveći svjetski problem, a rješenje se nije skoro naziralo. Sada možemo reći da se neke stvari nikada ne mijenjaju. Kada se radi o bilježnicama, notesima, planerima i ostalom, mi uvijek težimo da nađemo onaj pravi.

Manjak ponude na našem tržištu nas je doveo do ideje lansiranja naših vlastitih linija školskog i uredskog pribora. U početku je sve ovo zvučalo vrlo nestvarno, a onda smo se zapitale – zašto ne? Dok starija sestra Franka ima znanja dizajna i dobro oko za detalje, Danijela raspolaže širokim spektrom ekonomskih znanja i vještina. Iako u životu potpuno drugačije, ove sestre u poslu se slažu i odlično nadopunjuju jedna drugu.


O Danijeli

Tvrdoglavi, zbrčkani i kreativni Strijelac. Trenutno studira Menadžment u kulturi na Veleučilištu Baltazar Zaprešić. Njeni hobiji uključuju skakanje po stanu na sretne pjesme i uživanje na suncu.


O Franki

Franka je naš višejezični kreativni inženjer. Obožava putovanja, hokej na ledu i strane jezike. Ne može preživjeti jutro bez šalice kave. Trenutno studira Geodeziju i geoinformatiku na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.